Ban ban'a yan bakılmıyor.

Ban ban

Saygın;'' Kırklareli'yi deplasmanda geçecek güçteyiz.''

Eski bir Kırklarelispor’lu olan spor editörümüz Zeyyat Saygın, 2. Lig kırmızı grup’da haftanın yorumunu yaparken geçen hafta fikstürünün yine Bandırmaspor’a çalıştığını altını çizdi ve yapılan hesaplamada Bandırmaspor’un hanesinde 3 puan fazlası olduğunu vurguladı.

Bandırmaspor’un Gümüşhane galibiyeti ile yakın takipçisi Göztepe’ye 6 puan fark atarak sürdürdüğü Şampiyonluk mücadelesinde önemli bir avantaj yakaladığını, bu avantajı haftaya Kırklareli’den gelecek 3 puanla daha üst noktalara taşıyacağını vurguladı.

Göztepe deplasmanındaki yorumları maç sonucu ile örtüşen yorumcumuz, Kırklareli deplasmanı içinde reçete yazdı.

Saygın, ’’Kolay maç yok, tüm maçlar kendi içinde zor, ancak her karşılaşmanın reçetesi var, Bandırmaspor Kırklareli’yi ilk 30 dakikada vurursa sonucu kolay ulaşır. Şayet bu süre 30. Dakikanın üzerine taşınırsa ev sahibi ekibin direnci artacak ve zor bir galibiyet olacak, beraberlik damaya dilim varmıyor.’’ Derken kart cezalısı Celal’in yerine de Bilal’i alternatif gösterdi.

Saygın, Bandırmaspor teknik patronu Mustafa Çapanoğlu’nu zor bir lig beklediğini bu zorlu yolda Bilal’in hazır olması için kendisine şans tanınması gerektiğini vurguladı.

2. lig Kırmızı grup’ta, geçtiğimiz haftanın değerlendirmesi,  gelecek haftaya bakış ve dahası hepsi Zeyyat Saygın’ın haftanın yorumunda izleyin izletin…

 

 

 



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli